Over Fietstocht naar Hoogstraten

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 14 jun

    Fietstocht naar Hoogstraten

    Fietstocht naar Rijkevorsel en Hoogstsraten met bezoek aan de Sint-Katharina kerk en het Begijnhof onder leiding van de gids dhr. John Ja...
Toon alle activiteiten
14 jun

Fietstocht naar Hoogstraten

Fietstocht naar Rijkevorsel en Hoogstsraten met bezoek aan de Sint-Katharina kerk en het Begijnhof onder leiding van de gids dhr. John Janssens.

vrijdag 14 juni 2024 van 09:15 uur tot 18:00 uur
Om 9.15 uur vertrekken we aan de parking van Beuk & Noot, Achterstraat te Sint-Antonius. We rijden via Zoersel Dorp naar Sint-Jozef Rijkevorsel, waar we rond 10.00 uur halt houden voor een koffiestop. Daarna vertrekken we naar Hoogstraten waar we omstreeks 12.00 uur aankomen.
’s Middags nemen we de lunch in Oud Hoogstraten, Peperstraat 2 (is straatje links langs Gelmelstraat). Diegenen die dat wensen kunnen hier 's middags aansluiten voor de lunch.
Om 13.30 uur worden we verwacht aan de toeristische dienst (Stadhuis) voor ons bezoek aan de Sint-Katharina kerk en het Begijnhof en dit onder leiding van onze gids dhr. John Janssens. Deze gidsbeurt duurt ongeveer 2 uur. Daarna rijden we terug naar Sint-Antonius, eveneens met een tussenstop.
Na deze leuke fietstocht sluiten we naar gewoonte de dag af, voor wie wenst, met een etentje omstreeks 18:30 uur. Wij opteren dit jaar voor Raymond Food Art Café, Raymond Delbekestraat 175 te Sint-Antonius.
Voor deze fietstocht, rondleiding en etentje is het noodzakelijk om in te schrijven bij Katia Pannecoucke, Tel. 03/383 51 56 of mail katia.pannecoucke@telenet.be vóór vrijdag 31 mei. Gelieve aan te geven of je:
- Mee fietst , inclusief rondleiding (€ 10)
- Mee gaat lunchen (zelf te betalen)
- Alleen de rondleiding meedoet (€ 8)
- Mee gaat eten ’s avonds (zelf te betalen).
Deelnameprijs te storten op rekening van Davidsfonds nummer BE46 9730 9407 0836 met vermelding van “Fietstocht” en de gemaakte keuze.

Prijzen

Ticket Prijs
Alleen rondleiding € 8,00
Standaard € 10,00

 Voor deze fietstocht, rondleiding en etentje is het noodzakelijk om in te schrijven bij Katia Pannecoucke, Tel. 03/383 51 56 of mail katia.pannecoucke@telenet.be vóór vrijdag 31 mei. Gelieve aan te geven of je: - Mee fietst , inclusief rondleiding (€ 10) - Mee gaat lunchen (zelf te betalen) - Alleen de rondleiding meedoet (€ 8) - Mee gaat eten ’s avonds (zelf te betalen). Deelnameprijs te storten op rekening van Davidsfonds nummer BE46 9730 9407 0836 met vermelding van “Fietstocht” en de gemaakte keuze.

Labels: Ontspanning & OntmoetenArchitectuurActiviteitFietstochtWandeling met gidsCultuurregio Kempen