Over Junior Journalist-wedstrijd

01 sep t/m 01 dec

Junior Journalist-wedstrijd

Schrijfwedstrijd voor5de en 6de klassen vanĀ  alle basisscholen van Zoersel. Thema #trots #lokale helden.

Van donderdag 1 september 2022 t/m donderdag 1 december 2022

De afdeling Zoersel - Sint-Antonius - Halle organiseert elk jaar de Junior Journalist-wedstrijd, een schrijfwedstrijd van het Davidsfonds, voor de kinderen van de 3e graad van het basisonderwijs in de scholen van Zoersel. Jury's selecteren de beste werkjes en de winnaars ontvangen mooie prijzen op de prijsuitreiking die meestal in de bibliotheek plaatsvindt.

Wij kunnen de kinderen alleen via digitale weg bereiken. Vandaar deze dringende oproep aan alle (groot)ouders van Zoersel om - indien u een (klein)kind heeft dat in de 5e of 6e klas zit van één van de scholen in Zoersel - hem of haar warm te maken voor de wedstrijd. Het thema is #trots #lokalehelden. Spoor hen aan om een verhaal te schrijven en (liefst) digitaal in te zenden. Alle gegevens over de wedstrijd vindt u op onze op onze facebookpagina: facebook.com/davidsfondszoersel  

Er worden ook stands met flyers ingericht in de bibliotheken. Wij hopen een mooi aantal inzendingen te ontvangen en hopelijk kunnen we dan in februari een geweldige prijsuitreiking voor de kinderen organiseren.

 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info:

Johan Strubbe

johan_strubbe@hotmail.com

03 294 85 69

Julien Mastbooms

mastboomsjulien@gmail.com

0474 789539

Labels: LiteratuurActiviteitLokaalJunior Journalist